Jak odstranit uvolněný účet na PC nebo Mac?

1. Přejděte na https://my.slack.com/account/settings.
2. Zadejte adresu URL svého týmu.
3. Klikněte na Pokračovat.
4. Zadejte informace o svém účtu.
5. Klikněte na Přihlásit se.
6. Klikněte na Deaktivovat účet.
7. Klikněte na Ano, deaktivovat můj účet.

Jak odebrat účet Slack z konkrétního týmu
Tato příručka vás naučí, jak odebrat účet Slack z konkrétního týmu, když jste na počítači.

Tato příručka vás naučí, jak odebrat účet Slack z konkrétního týmu, když jste na počítači. Pokud chcete svůj účet Slack odebrat z více než jednoho týmu, budete muset tento postup opakovat pro každý tým.

Kroky

  1. 1
    Přejděte na https://my.slack.com/account/settings. K přístupu k Slacku na počítači můžete použít jakýkoli moderní webový prohlížeč.
    • Pokud jste primárním vlastníkem týmu, pro který chcete deaktivovat svůj účet, musíte před pokračováním tým převést na jiného člena. Můžete to provést na adrese https://my.slack.com/admin/transfer.
    • Všechny soubory, které sdílíte ve Slacku, budou týmu stále k dispozici. Pokud chcete tyto soubory odstranit, udělejte to, než budete pokračovat.
  2. 2
    Zadejte URL svého týmu. Toto je speciální název, který dostal váš tým Slack. Pokud si nepamatujete, co to je, klikněte na Najít svůj tým.
  3. 3
    Klikněte na Pokračovat.
  4. 4
    Zadejte své volné uživatelské jméno a heslo.
  5. 5
    Klikněte na Přihlásit se. Nyní jste přihlášeni ke svému účtu Slack.
    Klikněte na Deaktivovat účet
    Klikněte na Deaktivovat účet.
  6. 6
    Přejděte dolů a klikněte na Deaktivovat účet. Je to v závěrečné části pod záhlavím „Deaktivovat účet“.
    • Tato možnost deaktivuje váš účet pouze pro tento konkrétní tým. Stále se můžete normálně přihlašovat do jiných týmů Slack (pokud je máte).
    • Správce týmu vás může v budoucnu přidat zpět do týmu.
  7. 7
    Klikněte na Ano, deaktivovat můj účet. Váš účet je nyní deaktivován.

Otázky a odpovědi

  • Mám starý účet Slack od předchozího zaměstnavatele, který nemohu odstranit z aplikace pro počítače. Už se nemohu přihlásit k účtu a odstranit jej ze svých kanálů. Nějaká rada?
    Odinstalujte a znovu nainstalujte Slack. Tím vymažete všechna data a odeberete přihlášené účty.
  • Kolik času bude trvat deaktivace z uvolněných serverů? Kolik času bude trvat k provedení této deaktivace ze serverů slack?
    Účinek by měl trvat přibližně 5 minut.

Tento web používá cookies k analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Pokud stránky dál používáte, dáváte najevo, že s tím souhlasíte. Pro více informací navštivte naše Zásady ochrany osobních údajů.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail