Jak vyrobit kobylku Martini?

Ale ani „dívčí“ martini
Ne martini „mužní“, ale ani „dívčí“ martini, toto míšenec odolává charakterizaci.

Grasshopper martini je mátový koktejl zelené barvy, který je vyroben z jednoho dílu zeleného crème de menthe, jednoho dílu bílého crème de cacao a jednoho dílu krému nebo půl na půl. Likér Crème de menthe může chutnat poněkud nepříjemně, pokud se pije přímo, ale ve směsi s ostatními přísadami přispívá k velmi přitažlivému mátovému charakteru, který příliš neovládá chuť koktejlu. Ozdobte kobylku snítkou máty.

Ingredience

  • 1 oz (30 ml) smetany
  • 1 oz (30 ml) crème de cacao
  • 1 oz (30 ml) krému nebo půl na půl
  • Snítka máty na ozdobu

Metoda 1 ze 2: výroba kobylky

  1. 1
    Přidejte led do koktejlové třepačky.
  2. 2
    Do koktejlové třepačky přidejte stejné díly creme de menthe, crème de kakao a smetanu nebo půl na půl.
  3. 3
    Uzavřete šejkr.
  4. 4
    Ingredience prudce protřepejte asi pět sekund.
  5. 5
    Přeceďte do koktejlové sklenice. Na povrchu nápoje by se měla vytvořit hustá zelená pěna.
  6. 6
    Ozdobte snítkou máty. Větvičku lze opřít o okraj sklenice nad nápojem. Je v pořádku, když je snítka částečně v nápoji.
  7. 7
    Podávejte a užívejte si!
Trochu to promíchejte s modrým martini
Trochu to promíchejte s modrým martini.

Metoda 2 ze 2: Výroba dalších smíšených „martini“

  1. 1
    Udělejte s'more martini. Pro dítě uvnitř vás, které miluje marshmallow víc než miluje alkohol, je tento nápoj strážcem. Čokoládově, sametově a dekadentně.
  2. 2
    Trochu to promíchejte s modrým martini. Modré martini, nevýrazně pojmenované, ale krásně koncipované, kombinuje gin a modré Curaçao místo tradičního vermutu. Pro zábavu milující a mírně vzpurné.
  3. 3
    Udělejte jablečný mošt martini. Ne martini „mužní“, ale ani „dívčí“ martini, toto míšenec odolává charakterizaci. Zemitý, hluboký, dobře zaoblený - záhada ve sklenici.
  4. 4
    Zkuste martini z granátového jablka. Granátová šťáva, hlavní složka grenadinu, přispívá k základnímu kouzlu tohoto martini. Růžová a živá, mírně kyselá, ale pozitivně svěží.
  5. 5
    Vyzkoušejte tiramisu martini. Tento nápoj jako vír kávy, čokolády a šlehačky uspokojí víc než jen nadměrnou chuť. Pro každého, kdo si někdy přál, aby klasický italský dezert byl čistý - ne částečně - chlast.

Tipy

  • Nikdy se nepokoušejte vyrobit kobylku bez kakaového krému. crème de cacao je likér s čokoládovou příchutí a přispívá do koktejlu poněkud jemnými, ale velmi důležitými příchutěmi.

Varování

  • Pijte alkoholické nápoje zodpovědně.

Přečtěte si také:

Související články
  1. Jak si vyrobit koktejl Mandeville?
  2. Jak uvařit šlehanou kávu?
  3. Jak udělat koktejl na podporu banánů?
  4. Jak udělat koktejl z modré hory?
  5. Jak udělat kamikadze?
  6. Jak udělat obyčejnou vodku silněji ochucenou?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail