Tento web používá cookies k analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Pokud stránky dál používáte, dáváte najevo, že s tím souhlasíte. Pro více informací navštivte naše Zásady ochrany osobních údajů.

Jak vyrobit kobylku Martini?

Ale ani „dívčí“ martini
Ne martini „mužní“, ale ani „dívčí“ martini, toto míšenec odolává charakterizaci.

Grasshopper martini je mátový koktejl zelené barvy, který je vyroben z jednoho dílu zeleného crème de menthe, jednoho dílu bílého crème de cacao a jednoho dílu krému nebo půl na půl. Likér Crème de menthe může chutnat poněkud nepříjemně, pokud se pije přímo, ale ve směsi s ostatními přísadami přispívá k velmi přitažlivému mátovému charakteru, který příliš neovládá chuť koktejlu. Ozdobte kobylku snítkou máty.

Ingredience

  • 1 oz (30 ml) smetany
  • 1 oz (30 ml) crème de cacao
  • 1 oz (30 ml) krému nebo půl na půl
  • Snítka máty na ozdobu

Metoda 1 ze 2: výroba kobylky

  1. 1
    Přidejte led do koktejlové třepačky.
  2. 2
    Do koktejlové třepačky přidejte stejné díly creme de menthe, crème de kakao a smetanu nebo půl na půl.
  3. 3
    Uzavřete šejkr.
  4. 4
    Ingredience prudce protřepejte asi pět sekund.
  5. 5
    Přeceďte do koktejlové sklenice. Na povrchu nápoje by se měla vytvořit hustá zelená pěna.
  6. 6
    Ozdobte snítkou máty. Větvičku lze opřít o okraj sklenice nad nápojem. Je v pořádku, když je snítka částečně v nápoji.
  7. 7
    Podávejte a užívejte si!
Trochu to promíchejte s modrým martini
Trochu to promíchejte s modrým martini.

Metoda 2 ze 2: Výroba dalších smíšených „martini“

  1. 1
    Udělejte s'more martini. Pro dítě uvnitř vás, které miluje marshmallow víc než miluje alkohol, je tento nápoj strážcem. Čokoládově, sametově a dekadentně.
  2. 2
    Trochu to promíchejte s modrým martini. Modré martini, nevýrazně pojmenované, ale krásně koncipované, kombinuje gin a modré Curaçao místo tradičního vermutu. Pro zábavu milující a mírně vzpurné.
  3. 3
    Udělejte jablečný mošt martini. Ne martini „mužní“, ale ani „dívčí“ martini, toto míšenec odolává charakterizaci. Zemitý, hluboký, dobře zaoblený - záhada ve sklenici.
  4. 4
    Zkuste martini z granátového jablka. Granátová šťáva, hlavní složka grenadinu, přispívá k základnímu kouzlu tohoto martini. Růžová a živá, mírně kyselá, ale pozitivně svěží.
  5. 5
    Vyzkoušejte tiramisu martini. Tento nápoj jako vír kávy, čokolády a šlehačky uspokojí víc než jen nadměrnou chuť. Pro každého, kdo si někdy přál, aby klasický italský dezert byl čistý - ne částečně - chlast.

Tipy

  • Nikdy se nepokoušejte vyrobit kobylku bez kakaového krému. crème de cacao je likér s čokoládovou příchutí a přispívá do koktejlu poněkud jemnými, ale velmi důležitými příchutěmi.

Varování

  • Pijte alkoholické nápoje zodpovědně.

Přečtěte si také:

Související články
  1. Jak si vyrobit koktejl Mandeville?
  2. Jak uvařit šlehanou kávu?
  3. Jak udělat koktejl na podporu banánů?
  4. Jak udělat koktejl z modré hory?
  5. Jak udělat kamikadze?
  6. Jak udělat obyčejnou vodku silněji ochucenou?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail